twitter

facebook

linkedin

youtube


Vloeren egaliseren

Van een eenvoudig laagje egaline om een vloer te egaliseren tot een complete vloerrenovatie; voor TAPIJTVERWIJDERING.NL is niets te gek. Ruim 1.100 bedrijven maken al ruim 12,5 jaar tevreden gebruik van de diensten van TAPIJTVERWIJDERING.NL.

TAPIJTVERWIJDERING.NL beschikt over een groot aantal geschoolde mensen die weten wat stoffeerders en parketleggers verwachten als ze een vloer door ons laten egaliseren. Ook veel particulieren hebben de weg naar TAPIJTVERWIJDERING.NL reeds gevonden.

Naast de kleinere afmetingen zoals woonkamers en kantoren is TAPIJTVERWIJDERING.NL ook gespecialiseerd in egaliseren van vloeren bij de grote projecten. Als een van de weinigen in Nederland kan TAPIJTVERWIJDERING.NL vloeroppervlaktes tot 3000 m2 per dag egaliseren met behulp van haar egaliseerpomp. Tevens heeft TAPIJTVERWIJDERING.NL de beschikking over een egaliseerpomp die 10.000 kg. per uur kan verpompen. Vaak wordt door de grote capaciteit die wij aankunnen een uitgelopen bouwtijd terug gebracht worden op schema zodat aannemers weer op tijd kunnen opleveren. Ook kunnen stoffeerders door het egaliseerwerk aan ons uit te besteden zich toeleggen op dat waarin zij goed zijn, namelijk het leggen van de vloerbekleding.

U kunt gebruik maken van ons offerteformulier om Uw eigen offerte voor het egaliseren van uw vloer of vloerrenovatie door ons samen te laten stellen. Wij zorgen dan dat U binnen 1 werkdag een passende en duidelijke offerte in Uw email of brievenbus heeft. Mocht U op voorhand al vragen hebben kunt U contact op nemen met onze helpdesk op 06-24717950.