twitter

facebook

linkedin

youtube

Vloer verwijderen

Vloeren van linoleum, tapijt, naaldvilt, kurk, wicanders, rubber, laminaat, sportvloeren, vinyl, etc worden door TAPIJTVERWIJDERING.NL verwijderd in een fractie van de tijd van conventionele methodes.

Speciaal voor de grote oppervlaktes en hardnekkig verlijmde vloerbekledingen heeft TAPIJTVERWIJDERING.NL unieke machines en gereedschappen ontwikkeld die door hun geringe afmetingen overal inzetbaar zijn.

Vooral de ontwikkeling van een machine die 9 uur lang op accu's kan draaien bij het verwijderen van vloeren, is revolutionair. Doordat de machine gevoed wordt door deze accu's maakt hij nagenoeg geen geluid en is dus inzetbaar in ziekenhuizen, scholen, bejaardentehuizen en andere locaties waar geen lawaai mag worden gemaakt. Hierin is TAPIJTVERWIJDERING.NL uniek in Europa.

Door het gebruik van dit economisch verantwoorde materieel heeft U als klant een aantal voordelen, te weten:
  • minder manuren, meer productie en dus snellere oplevering mogelijk.
  • geen rendementsverlies door vermoeidheid van stoffeerders.
  • Minder beschadigingen aan de ondervloer.
  • Eenvoudige kostencalculatie.

Gebouwen die overdag nog in gebruik zijn kunnen door TAPIJTVERWIJDERING.NL 's avonds of zelfs 's nachts worden ontdaan van vloerbekleding. Op die manier kan de volgende dag weer gewoon door derden op de vloer worden gewerkt. Tevens neemt TAPIJTVERWIJDERING.NL al de door haar verwijderde materialen direct mee zodat er ook geen vuil achterblijft als wij klaar zijn. Door goed te investeren in logistiek materiaal blijft de werkplek dus altijd schoon.

SCHUREN EN STOFZUIGEN EN EVENTUEEL EGALISEREN:

Eventueel kunnen wij de vloeren ook voor U schuren en/of stofzuigen, al naar gelang de wens van de klant. Hierdoor kunnen Uw stoffeerders direct aan de slag als ze de volgende dag komen leggen. Ook egaliseren is mogelijk. Kijk op het aparte hoofdstuk "egaliseerwerk"om te zien wat wij op dat gebied voor U kunnen doen.